Diary
Profile
Affiliates
Visitors
Site


Hello , iqah99 here . I'm a dancer&singer . Another M'sia girl here :D
And kpop -SNSD!- is seriously so cool . OHMYGAWD . Btw , PURPLE IS AWESOME ! WHITE TOO :D
Hating me doesn't make you pretty nor cute . TYVM :)



You've stumbled upon
http://sktsstudent.blogspot.com
Best view in Chrome and MFF
Ugly in IE !
No ripping & copying ! unless u ask me 1st!
Leave a tag before you leave !
& Please do not copy !
Pictures , banners , and blabla are properties of iqah!
I will appreciate :D
Enjoy your stay !
Hate me ? Click here.

Please click on it !
Your nuffnang ads here .

Recent posts

OMD!!! keputusan TOP 10 contest blog paling cantik... TRUE FOLLOWERS Aku Sudah Bertunang Suke Baca Diari Blogger we're REALLY TRUE FRIENDS... HEADER #1 requested FIND IT MEAN CONTEST Girls' CODES i got TOP 5!!!! Blog dah berubah!

Layout : Yours Truly
Basecodes : Nicole
Editor : Ayu @Afara
Owner : me-lah!

okaylah..give up!
15 April 2011

taklah give up mane pon..
cume, iqah nak korang bace niey,
*hanye untuk siapa yang malas nak bukak
keputusan contest tuh sahaja.



:102::128::102::128::102::128::102::128::102::128:

helo!
harini dah 2/4 kan.oke that i true!NAMPAKNYA contest yg sya anjurkan itu telah tamat tarikhnya.oke sebelum itu sya mengucapkan terima kasih berbanyak-banyak kerana sudi luankan masa korang semua untuk kontest.key!

Photobucket
.ee.bling blink banner kat atas pening kepala dibuatnya!keyh.alhamdulillah la kontest ni mengalakkan ramai peserta tetapi yg topnya cuma ada 10 sahaja.sebelum itu saya mintak berbanyak-banyak kepada perserta yg terpilih menjadi top 10 dalam contest ini.sya benar mintak maaf.x semestinya korg x masuk lam top 10 ni belog korang x cantik cuma ada yg lebih memuaskan hati sya.mintak maaf ye.

oke top-top nye aderla. :-
oke.itulah dia peserta yg top 10 untuk contest belog paling cantik.hehe :D cubela tengok belog dieorang semua..semuanya top top gitu!.heheh :D selamat vote belog yg korang rasa layak untuk menerima hadiah-hadiah !itu.oke semua :d bye bai!

taklah give up mane pon..
cume, iqah nak korang bace niey,
*hanye untuk siapa yang malas nak bukak
keputusan contest tuh sahaja.

Credit; ChikoMunchy

:102::128::102::128::102::128::102::128::102::128:


Label: ,







Don't steal.
God is looking.




sdvsdfv