Diary
Profile
Affiliates
Visitors
Site


Hello , iqah99 here . I'm a dancer&singer . Another M'sia girl here :D
And kpop -SNSD!- is seriously so cool . OHMYGAWD . Btw , PURPLE IS AWESOME ! WHITE TOO :D
Hating me doesn't make you pretty nor cute . TYVM :)



You've stumbled upon
http://sktsstudent.blogspot.com
Best view in Chrome and MFF
Ugly in IE !
No ripping & copying ! unless u ask me 1st!
Leave a tag before you leave !
& Please do not copy !
Pictures , banners , and blabla are properties of iqah!
I will appreciate :D
Enjoy your stay !
Hate me ? Click here.

Please click on it !
Your nuffnang ads here .

Recent posts

Kem Tegas Diri Sk Taman Semarak 2011 -part 1 SKTS....and ME!! Antara Perkara yang kurang Disukai oleh Profesiona... Tips Menjaga Lappy Sofware GIMP serupa dengan PHOTOSHOP Diari IQAH -permulaan dahulu- A Lot Of New Stories Sorry.. MOTIVASI & PECUTAN AWAL UPSR:: Anda berusaha Anda ... Tutorial Snow Effect di Blog

Layout : Yours Truly
Basecodes : Nicole
Editor : Ayu @Afara
Owner : me-lah!

01 Mac 2011

Tak tahulah iqah nak cakap macammana lagi..
Iqah kesian tengok Firza..
Kenapa? korang semua nak tahu? mengapa?..
:face47:
Firza, secara rasminya, kita nak minta
maaf!
Firza pulak yang nak tanya..
apa dia Firza?
owh...

KorNG nak tahu ape firza tanya lepas dia baca
'article' nih?
Kenapa?
Kenapa perlu tahu..?
Kerana inilah kita semua..
Semua benda nak ambil tahu n kalau boleh nak jadi orang pertama yang tahu..
betul tak? tak payah jawab pun tak apa coz iqah tahu sangatlah jawapannya..

Herm tak apelah..
Iqah tak nak korang semua kecewa dngan apa yang iqah tulis nih coz memang real iqah minta maaf from firza.. nak tahu sangat apa yang firza tanya,kan.?
"Kenapa?"
bukan kenapa nak tahu tapi itulah yang ditanya firza setelah baca semua benda 'alah' nih :P really??? i can't and never use that such word!!!
erghh..

back to the story,
iqah perasan sejak kebelakangan nih iqah, diriku, bukan orang lain, iqah, masih iqah, yelah!!! ..asyik nak marah firza aje.. samada waktu firza buat salah, tak sengaja, n tak bwat ape2 (same je dgn x sengaja..)

Iqah series orangnye.. iqah baik orangnya.. iqah pandai orangnye..
-all is wrong! opposite meaning ok-

i hope u can leave a comment so.. so.. so.. u re my best friend!

ssss:: iqah.. corry coz short short aje this time! nak bwat lagi 5 entry baru!..

Label:







Don't steal.
God is looking.




sdvsdfv