Diary
Profile
Affiliates
Visitors
Site


Hello , iqah99 here . I'm a dancer&singer . Another M'sia girl here :D
And kpop -SNSD!- is seriously so cool . OHMYGAWD . Btw , PURPLE IS AWESOME ! WHITE TOO :D
Hating me doesn't make you pretty nor cute . TYVM :)



You've stumbled upon
http://sktsstudent.blogspot.com
Best view in Chrome and MFF
Ugly in IE !
No ripping & copying ! unless u ask me 1st!
Leave a tag before you leave !
& Please do not copy !
Pictures , banners , and blabla are properties of iqah!
I will appreciate :D
Enjoy your stay !
Hate me ? Click here.

Please click on it !
Your nuffnang ads here .

Recent posts

Tips Menjaga Lappy Sofware GIMP serupa dengan PHOTOSHOP Diari IQAH -permulaan dahulu- A Lot Of New Stories Sorry.. MOTIVASI & PECUTAN AWAL UPSR:: Anda berusaha Anda ... Tutorial Snow Effect di Blog Erghh! Motivasi yang diberi khas untuk y6 tu, sang... Kelas Tercantik Hai cemua Dah lame Amy tak buat entry/post baru ka...

Layout : Yours Truly
Basecodes : Nicole
Editor : Ayu @Afara
Owner : me-lah!

Antara Perkara yang kurang Disukai oleh Profesional Blogger
16 Februari 2011

Tumblr Photography at charmroyal.com
السلام عليكم
Ok . Bukan nak cakap blog ni attractive .
Cuma nak berkongsi serba-sedikit pandangan iqah kepada newbie yang baru ada blog bunga3
Saja iqah nak share dekat diorang supaya diorang
amik pengajaran sedikit dan ambil iktibar pasal benda iqah nak share ni Question
So , untuk entry kali ni iqah nak kongsi tentang
ciri² blog yang kurang digemari oleh pembaca blog ^^

Music Player
Iqah pantang sungguh bila blog orang yang masa iqah bukak , terus dia letak lagu rancak² tak pun dia letak lagu scremo kat blog dia . Lepas tuh , pakai music player pulak autoplay dan music player yang tak boleh nak pause lagu dia . Mmg iqah terus je pangkah blog dia . HAHA . Contoh music player yang aku tak berkenan :

Tulisan CAPS LOCK
Haha . Ini lawak sikit bagi iqah . Dekat sekolah dah belajar huruf kecik & huruf besar . Tp still lagi tak dengar cakap ckgu . Iqah tak kisah lah kalau dia nak buat tulisan CAPS LOCK . Tp jgn lah dari awal entry smpai akhir asyik CAPS LOCK je . Contoh :
HARI NI AKU MERENTAS DESA . LEPAS TU NAMPAK GAJAH MENARI DEPAN SEKOLAH . AKU PON BERHENTI UNTUK MELIHAT GAJAH TERSEBUT . AKU SANGAT TERPEGUN TENGOK GAJAH TU MENARI BALLET .
tiga Tulisan Gedik
Tulisan gedik ? haha . Yang ni lagi iqah tak berkenan . Tulisan yang kejap besar , kejap kecik . Naik juling mata iqah ni nak baca . terus hilang mood nak baca blog dia . Tak penat ke dia buat tulisan mcm tuh ? pelik² (T_T) . Contoh :
HaRi InI AkU MeRenTaS DeSa . LePaS tU , NaMpAk GaJaH MeNaRi DePan SeKoLaH . AkU PoN BeRhEnTi UntUk MeLiHaT GaJah TeRsEbUt . AkU SanGaT TeRpeGuN TenGoK GaJah Tu MeNaRi BallEt .
four Halau Visitor
Bagi iqah ni tak patutlah seorang blogger buat . Sbb pembaca² nak datang kunjung ke blog kita , tp kita halau pulak dia kan . Ni kan public punya blog , so tak perlulah nak halau² and maki² visitor kan ? Contoh :
Ini blog aku . Suka hati aku lah nak tulis apa ! HATE ? Click Here !
Banyak Widget
Blog iqah ni banyak gak widget eh ? Haha . tapi semua penting kott . Di nasihatkan , kalau rasa² ada widget yang tak penting tuh , korang remove lah awal² . Jangan smpai penuh widget bunga² kiri kanan blog . Pening je . Serabut . Biar blog simple dan kemas . Senang blogger lain nak baca blog kita (:Harap maaf kalau ada terasa . Just nak share pandangan saya (:

:o:THE END by IQAH:o:

:125:

Label:







Don't steal.
God is looking.




sdvsdfv