Diary
Profile
Affiliates
Visitors
Site


Hello , iqah99 here . I'm a dancer&singer . Another M'sia girl here :D
And kpop -SNSD!- is seriously so cool . OHMYGAWD . Btw , PURPLE IS AWESOME ! WHITE TOO :D
Hating me doesn't make you pretty nor cute . TYVM :)



You've stumbled upon
http://sktsstudent.blogspot.com
Best view in Chrome and MFF
Ugly in IE !
No ripping & copying ! unless u ask me 1st!
Leave a tag before you leave !
& Please do not copy !
Pictures , banners , and blabla are properties of iqah!
I will appreciate :D
Enjoy your stay !
Hate me ? Click here.

Please click on it !
Your nuffnang ads here .

Recent posts

Erghh! Motivasi yang diberi khas untuk y6 tu, sang... Kelas Tercantik Hai cemua Dah lame Amy tak buat entry/post baru ka... Contest organized by SKTS Student.. New Sign! Check out my magazine! Facebook.. Mesyuarat Pengawas Tak Nak!!

Layout : Yours Truly
Basecodes : Nicole
Editor : Ayu @Afara
Owner : me-lah!

Tutorial Snow Effect di Blog
28 Januari 2011

السلام عليكم
Seperti dalam gambar di atas,Fida telah meng-request-kan satu tutorial untuk membuat snow effect pada blog . Jadi,marilah kita mulakan tutorial kita dengan lafaz, بسم الله الرحمن الرحيم

dfdsafadsfaDashboard>Design>Page Elements>Add Gadget>Html/Javascript
2Kemudian,tekan ctrl+C untuk copy code di bawah .

3 Kemudian,bolehlah tekan 'save' dan 'preview'

137Selamat Mencuba ! >>Syamira








Don't steal.
God is looking.




sdvsdfv