Diary
Profile
Affiliates
Visitors
Site


Hello , iqah99 here . I'm a dancer&singer . Another M'sia girl here :D
And kpop -SNSD!- is seriously so cool . OHMYGAWD . Btw , PURPLE IS AWESOME ! WHITE TOO :D
Hating me doesn't make you pretty nor cute . TYVM :)



You've stumbled upon
http://sktsstudent.blogspot.com
Best view in Chrome and MFF
Ugly in IE !
No ripping & copying ! unless u ask me 1st!
Leave a tag before you leave !
& Please do not copy !
Pictures , banners , and blabla are properties of iqah!
I will appreciate :D
Enjoy your stay !
Hate me ? Click here.

Please click on it !
Your nuffnang ads here .

Recent posts

Diari IQAH -permulaan dahulu- A Lot Of New Stories Sorry.. MOTIVASI & PECUTAN AWAL UPSR:: Anda berusaha Anda ... Tutorial Snow Effect di Blog Erghh! Motivasi yang diberi khas untuk y6 tu, sang... Kelas Tercantik Hai cemua Dah lame Amy tak buat entry/post baru ka... Contest organized by SKTS Student..

Layout : Yours Truly
Basecodes : Nicole
Editor : Ayu @Afara
Owner : me-lah!

Sofware GIMP serupa dengan PHOTOSHOP
16 Februari 2011

السلام عليكم
Photoshop adalah sofware editor yg paling famous .
Ramai jugak yang selalu google untuk mndapatkan photoshop secara PERCUMA .
Tetapi,yang dapat hanyalah sekadar TRIAL kantoi
Di sini iqah nak memperkenalkan satu lagi sofware editor yang fungsinya ala² photoshop gituu antu

Sofware GIMP ini adalah PERCUMA.Diulangi , PERCUMA .

Dengan menggunakan sofware ala² Photoshop ni , semua orang dapat merasa ada header cantik , gambar lawa dan sebagainya .
GIMP ni juga tidaklah berat sangat .
Kalau download, cepat je dia settle Dizzy
Tak mcm Photoshop yang kena tunggu berjam-jam .Jadi,tepuk dada tanya selera .
Mahukan GIMP :s:
Klik di bawah bawah


Eh eh . sekejap :r: Tolong support blog ini dengan meninggalkan COMMENT (: Kerajinan anda :face46:meninggalkan COMMENT amat dihargai :face38:

:o:THE END by IQAH:o:

:125:

Label:







Don't steal.
God is looking.




sdvsdfv