Diary
Profile
Affiliates
Visitors
Site


Hello , iqah99 here . I'm a dancer&singer . Another M'sia girl here :D
And kpop -SNSD!- is seriously so cool . OHMYGAWD . Btw , PURPLE IS AWESOME ! WHITE TOO :D
Hating me doesn't make you pretty nor cute . TYVM :)



You've stumbled upon
http://sktsstudent.blogspot.com
Best view in Chrome and MFF
Ugly in IE !
No ripping & copying ! unless u ask me 1st!
Leave a tag before you leave !
& Please do not copy !
Pictures , banners , and blabla are properties of iqah!
I will appreciate :D
Enjoy your stay !
Hate me ? Click here.

Please click on it !
Your nuffnang ads here .

Recent posts

Who is AFAWI Wah Famousnya AYU Melda Ahmad AYU buat CONTEST Jealous Headers for Blog Rajinnya iqah hari ni.. Cerita Rumah Sewa Berhantu Tak tahulah iqah nak cakap macammana lagi.. Iqah k... Tak tahulah iqah nak cakap macammana lagi.. Iqah k...

Layout : Yours Truly
Basecodes : Nicole
Editor : Ayu @Afara
Owner : me-lah!

CONTEST BLOG PALING CANTIK
18 Mac 2011

Seperti apa yang kauorang fikir tentang entry kali ni, memang betul!

  • 'Contest blog paling cantik'
APAKAH:s:
Contest Blog Paling Cantik

MACAMMANA:s:
Berdasarkan syarat-syarat yang diberi
  • mesti follow blog munci & SKTS Story untuk korang senang tahu apa yg munci update.wajib follow kay!
  • korang mesti ada blog klau xde blog macam mana nk join?
  • x kira jantina asalkan warganegara malaysia
  • mesti buat entri pasal contest ni dan tajuk kan entri tu 'CONTEST BLOG PALING CANTIK'
  • hantar link entri ni dekat komen SINI
  • pemenang hanyalah 2 org sahaja.pemenang yg bertuah akan mendapat hadiah istimewa drpda munci
  • tarikh tamat kontest pada 30.3.2011. insyallah klau nak panjangkan munci akan tukar tarikh tu semula.

BILAKAH:s:
17 Mac 2011-30 Mac 2011

SIAPAKAH:s:
Dianjurkan oleh Mardhiah Marisha♥
:48:Afara
:48:SKTS Story

a/p
:x::: yang iqah nak tag ialah

Label:







Don't steal.
God is looking.




sdvsdfv